Novuqare ziet er op toe dat uw persoonlijke gegevens gerespecteerd worden. Omdat persoonsgegevens aanleiding kunnen geven dat u zich ongerust zou maken, wordt hier een privacy beleid aangegeven. Novuqare zal persoonsgegevens in overeenstemming met de wet en op behoorlijke en zorgvuldige wijze verwerken. Novuqare vraagt om uw postcode gegevens om in geanonimiseerde vorm om inzicht te verkrijgen in het bezoek van de website. NB: Op de website staan diverse links naar websites van derden. Novuqare is niet verantwoordelijk voor de inhoud of het privacybeleid van die aanbieders.

De website is zo gebouwd dat uw bezoek aan de website en de informatie die uw bekijkt niet uw identiteit bekend maakt. Het IP adres van uw computer is bij ons systeem bekend, waardoor er een open communicatie lijn bestaat. Gegevens die u op deze website invult of heeft ingevuld, zullen worden opgenomen in de administratie, die wordt gehouden door Novuqare.

Uw postcode wordt alleen gebruikt om te inventariseren in welke regio's behoefte is aan bekkenfysiotherapie. Uw e-mailadres wordt niet opgeslagen.

Deze website is bedoeld voor volwassenen. Hierbij houden we een leeftijdsgrens aan van 18 jaar en ouder.