"Zo optimaal mogelijk weten waar het probleem zit.
Dat leidt tot gerichte behandeling en goede resultaten.
Beter kun je je patiënt niet geven."  

marijke slieker foto2

Dr. Marijke Slieker, bekkenfysiotherapeut.  

De MAPLe brengt de spieractiviteit van uw bekkenbodem nauwkeurig in kaart. Alle individuele spieren worden van verschillende zijdes en dieptes gemeten. De MAPLe werkt met een probe met 24 meetpunten die verbonden is met een apparaatje dat draadloos communiceert met de iPad. De spieractiviteit van de gehele bekkenbodem wordt in HD weergegeven. Daardoor is exact te zien waar uw probleem zit. Hierdoor kan u heel gericht en doeltreffend worden behandeld.

De slanke probe is een soort tampon met 24 meetpunten. De therapeut helpt u om deze vaginaal of anaal in te brengen, dit is niet pijnlijk. De probe is persoonsgebonden. De MAPLe is het nieuwste apparaat voor de bekkenfysiotherapie voor behandeling van incontinentie en andere klachten die door de bekkenbodem worden veroorzaakt.

“ De bekkenfysiotherapeut legde eerst rustig de werking van de therapie uit.
Toen we ermee gingen werken, zag ik precies waar het probleem zat. Eindelijk voelde ik me begrepen.  Dat motiveerde me enorm om er mee aan de slag te gaan.
Ik heb nu veel minder last van mijn klachten en hoop er zelfs helemaal van af te komen.”

De MAPLe software brengt uw huidige spieractiviteit in kaart en slaat ook eerdere metingen op waardoor u de resultaten op de voet kunt volgen.

De MAPLe heeft wetenschappelijk bewezen nauwkeurig en effectief te zijn voor bekkenfysiotherapie. Het is ontwikkeld in samenwerking met het Leids Universitair Medisch Centrum.

Vind hier een MAPLe specialist bij u in de buurt.

Klik hier voor de patiëntenfolder.